Hlavní navigace

CCV Informační systémy zakládá novou divizi a rozvoj podpoří i změnami ve vedení

14. 8. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: © carlosgardel - Fotolia.com
Tuzemská společnost CCV Informační systémy zakládá novou divizi Inovace a mobilní řešení. Jejím ředitelem se stal Václav Kameníček, který doposud zastával pozici marketingového manažera divize eBusiness. Další rozvoj společnosti podpoří i Marek Procházka, který z postu ředitele divize Business Solutions přechází do funkce Business Development Managera s odpovědností za oblast podnikových řešení.

Nově založená divize Inovace a mobilní řešení je zaměřena na vytváření nových produktů, rozvoj stávajících služeb a jejich zasazení do produktového portfolia společnosti. Do její působnosti přechází také tvorba a rozvoj mobilních aplikací. „IT služby se neustále vyvíjejí, proto je pro nás velmi důležité reagovat na požadavky a přání zákazníků a přicházet s novými možnostmi,“ komentuje vznik divize její ředitel Václav Kameníček, a dodává: „Příkladem může být nová služba Instantní sklad, díky které jsme schopni za velmi příznivých podmínek menším a středním firmám dopřát některé výhody dostupné dosud jen ve velmi robustních systémech pro řízení skladů.“

Další inovace má posílit i jmenování Marka Procházky do pozice Business Development Managera s odpovědností za oblast podnikových řešení, včetně Microsoft Dynamics AX. „Cílem této změny je podpořit rozvoj v oblasti podnikových informačních systémů při zachování kontinuity s předchozím působením Marka Procházky v oblasti logistiky,“ říká Dalibor Damborský, jednatel CCV Informační systémy.

Václav KameníčekVáclav Kameníček (32 let) přechází na post ředitele divize Inovace a mobilní řešení z pozice marketingového manažera divize eBusiness, kterou zastával předchozích pět let. Předtím působil na marketingových postech ve společnostech GiTy a Brand Brothers.

Vystudoval ekonomiku a management na Masarykově univerzitě v Brně, na které navázal studiem na Českém institutu pro marketing.

Ve volném čase se věnuje snowboardingu, tenisu, cestování či jízdě na horském kole.

Marek Procházka, CCVMarek Procházka (38 let) byl jmenován na post Business Development Managera po předchozím čtyřletém působení v čele divize Business Solutions, kde se postaral o výrazný rozvoj zákaznického portfolia divize v oblasti logistických řešení a výsadní postavení v partnerské síti Microsoft.

příloha_ovladnete_sva_data

Před nástupem do CCV Informační systémy působil více než 9 let ve společnosti Cegedim CIS, kde zastával postupně funkce International Technician, Technical Manager a nakonec Customer Service Senior Manager. Vystudoval matematiku a počítačovou geometrii na Slezské univerzitě v Opavě.

Mezi jeho koníčky patří hra na kytaru, jízda na lyžích a horském kole, fotografování a IT a audio technika.

Byl pro vás článek přínosný?