Hlavní navigace

Canon a Océ předvádějí první společně vyvinutý digitální produkční tiskový systém

23. 3. 2011
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

Společnosti Canon Europe a Océ uvádějí na veletrhu Graphispag v Barceloně (stánek C329) první řešení vyvinuté společnými silami: imagePRESS C7010VPS.

•    Spojením mimořádné kvality tisku a produktivity zařízení Canon imagePRESS C7010VP a výkonného softwaru Océ PRISMA sync pro řízení workflow vzniklo první dokonale synchronizované digitální tiskové řešení vyvinuté společnými silami společnostmi Canon a Océ.
•    Společnosti Canon a Océ jsou spolu silnější a usilují rozšiřováním portfolia o světové vedoucí postavení v tiskovém průmyslu
•    Zařízení tiskne v ofsetové kvalitě a vylepšuje efektivitu produkce praktičností, délkou tisku a cenovými výhodami digitálního tisku

Společnosti Canon Europe, světový lídr v zobrazovacích řešeních, a Océ, mezinárodní lídr ve správě digitálních dokumentů, dnes uvádějí na veletrhu Graphispag v Barceloně (stánek C329) první řešení vyvinuté společnými silami: imagePRESS C7010VPS.

Společně vyvinutý produkt představuje důležitý mezník v dokonalé kombinaci společností Canon a Océ, protože jde o důkaz existující spolupráce ve výzkumu a vývoji, zaručující, že zákazníci obou společností mají přístup k nejlepším technologiím v průmyslu. Společnosti Canon a Océ uvedením tohoto produktu demonstrují, že jsou spolu silnější a že usilují o světové vedoucí postavení v tiskovém průmyslu.

Řada imagePRES C7010VPS nasazuje laťku v barevném produkčním tisku a efektivitě workflow zase o něco výš. Zákazníkům nabízí jedinečné výhody tiskového systému, který kombinuje osvědčenou technologii digitálního barevného tisku Canon se softwarem Océ PRISMAsync. Sloučení vstupního rozhraní a tiskového stroje do jednoho integrovaného systému přináší profesionálním tiskařům tisk v ofsetové kvalitě a efektivnější produkci s praktičností, délkou tisku a cenovými výhodami digitálního tisku.

Modelová řada představuje množství jedinečných prvků pro zvýšení produktivity, včetně inteligentního plánovače úloh a workflow vycházejícího z typu médií, které minimalizuje prostoje a zvyšuje svobodu uživatele, který tak může lépe plánovat dopředu.

Zařízení imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS a imagePRESS C6010S disponují všemi prvky platformy imagePRESS C7010VP, kterou společnost Canon uvedla na veletrhu IPEX 2010. Pokročilé technologie zobrazování a manipulace s médii a rozšířené možnosti pro média a finišování zajišťují vyšší ziskovost díky vyšší produktivitě a flexibilitě. Nyní jsou navíc doplněny výjimečným řešením workflow a správy barev od společnosti Océ.

Kontrolér Océ PRISMAsync zajišťuje zařízení imagePRESS C7010VPS výrazně rychlejší zpracování, integrované rastrování Adobe RIP, vynikající řízení použití médií a pokročilou správu barev. Umožňuje dosáhnout působivé rychlosti rastrování a výjimečné kvality barev. Možnosti připojení kontroléru umožňují bezproblémovou integraci systémů do standardních průmyslových workflow.

Zařízení imagePRESS C7010VPS umožňuje dosáhnout ještě rychlejší produkce pomocí intuitivní obsluhy a inteligentního plánovače úloh, který zvyšuje produktivitu plánováním úloh až na osm hodin dopředu. Software Océ PRISMA zjednodušuje workflow založené na úlohách tím, že umožňuje předtiskovým specialistům zaměřit se na přípravu dokumentu, zatímco operátoři se soustředí jen na produkci.

Uživatelé mohou využít výhody workflow založeného na médiích s jedním katalogem médií pro předtiskovou přípravu a produkci. Uživatelé, kteří odesílají úlohy, vyberou správný typ média jedním kliknutím z podrobného katalogu médií. Operátor tak dostane přesnou informaci, jaké médium má použít, a tiskárna se automaticky nastaví pro vybrané médium. Tento postup, založený na médiích, umožňuje operátorům připravovat úlohy dopředu a minimalizovat chyby, dobu zpracování zakázek a prostoje.

Vysoká kvalita zařízení Canon imagePRESS C7010VPS a rychlost, s jakou jsme byli schopni uvést je na trh, demonstruje úroveň spolupráce, která již funguje mezi společnostmi Canon a Océ,“ říká David Preskett, European Professional Print Director, Canon Europe. „Uznali jsme vzájemně úroveň své odbornosti a spojili své síly. Společnými inovacemi, jako je imagePRESS C7010VPS, získáváme lepší pozici než dřív a pomáháme zákazníkům proniknout do nových oblastí své obchodní působnosti a využít nabízené příležitosti.“

„Výhod workflow PRISMAsync pro černobílou produkci využívají již tisíce uživatelů systému Océ VarioPrint,“ komentuje Nick Klitsie, Vice-President Business Group Office and Printroom z Océ. „Společnosti Canon a Océ nyní spojily mimořádnou kvalitu, rychlost produkce a výhody workflow PRISMAsync do jednoho výkonného barevného tiskového systému, který našim zákazníkům otevírá svět nových obchodních příležitostí. Nové modely nejen že zlepší efektivitu produkce, ale flexibilita, kterou nabízejí ve smyslu řízení používání médií, délky tisku a intuitivní obsluhy, znamená, že profesionální tiskaři budou moci rozšířit nabídku svých služeb a zvýšit svůj zisk.“

Nová zařízení imagePRESS C7010VPS, imagePRESS C6010VPS a imagePRESS C6010S budou k dispozici u přímých prodejních organizací společností Canon a Océ v Evropě a také v síti jejich akreditovaných dealerů od května 2011. Zákazníci budou mít k dispozici servis společností Canon a Océ světové úrovně, s nejrychlejšími reakčními časy v odvětví a se sítí zkušených techniků.

Byl pro vás článek přínosný?