Hlavní navigace

Apple a Cisco vytvoří společné inženýrské týmy

7. 9. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Cisco
Zařízení se systémem iOS budou mocí být lépe integrována do firemních systémů.

Úkolem společných vývojových týmů je připravit společná řešení, který umožní vylepšit propojení přístrojů Apple s iOS do podnikových sítí založených na technologiích Cisco. Obě společnosti budou pracovat na tom, aby se z telefonů iPhone, tabletů iPAD i chytrých hodinek stal ještě výkonnější byznysový nástroj. Společně tak vylepší například mobilní aplikace Cisco Webex, Cisco Spark a Cisco Telepresence, čímž získají uživatelé iOS zařízení více možností pro vzdálenou spolupráci prostřednictvím svého mobilu či tabletu.

příloha_ovladnete_sva_data

Společnosti Cisco a Apple oznámily uzavření partnerství a budou spolupracovat na vývoji nových produktů a aplikací pro byznysové uživatele přístrojů s operačním systém iOS od Apple. V síťových prvcích Cisco bude rozšířena podpora zařízení s iOS, tak aby je bylo možné lépe integrovat do firemních sítí a byl plně využit potenciál všech jejich aplikací. Díky tomu bude možné i na telefonech iPhone a tabletech iPAD využívat výhod produktů pro vzdálenou spolupráci a připojit se například do telepresenčních či videokonferenčních řešení Cisco přímo z mobilního zařízení.

Cisco a Apple chtějí společně vytvořit byznysový nástroj, který bude fungovat v podnikových sítích. S podporou Apple přizpůsobí Cisco svoje produkty tak, aby se iPhone a iPad staly přirozenou součástí teleprezenčních a videokonferenčních řešení Cisco, tak aby byla zachována stejná úroveň uživatelské zkušenosti, kterou jsou zařízení Apple typické. Nové verze nástrojů pro vzdálenou spolupráci, ať již mobilní, cloudovou nebo on-premise platformu. Aplikace jako Cisco Webex, Cisco Spark a Cisco Telepresence tak budou společnými týmy lépe optimalizovány pro zařízení s iOS, aby uživatelé přístrojů Apple mohli využívat jim důvěrně známé rozhraní.

Byl pro vás článek přínosný?